thomas wirén

Oppilaana Äiti-Maan luokassa

“Nöyryydellä saavutetussa tuntemuksessa lepää avain timantiksi muuntuvaan tietämykseen.”

Työura

Työurani tunteja olen kuluttanut mm Suomen Puolustusvoimissa kesäkessuna, Stora Enson laboratoriossa näyterottana, Why Not Oyssä reppurina, WirTuusio Tmissä koodarina, Suomen Transvalilla logistiikkalogistikkona sekä Lin-Car Oyssä KELA-juustokattona.

Harrastukset

Lähimpänä sydäntä ovat aina olleet luonnossa vaeltelu ja luonnon kanssa kommunikointi, painimatolla lattiaharjana toimiminen sekä viisaiden ihmisten viisaiden teosten lukeminen – tavoitteena sisällön ymmärtäminen sekä soveltaminen.


Miksi myytinkertojat?

Minun tarinani

Uteliaisuus ei liene harvinaista. Mutta sen pakkomielteinen seuraaminen ja sen hengelle täydellinen omistautuminen – voi hyvinkin olla.

Olen aina ollut juuri sellainen. Halunnut tietää kaikesta kaiken. Ja mitä tiedon etsintään liittyy, niin olen usein kuullut, että siihen voi liittyä ihmisen eräänlainen henkilökohtaisen heräämisen kokeminen. Hetken, jolla on voima muuttaa suhtautumista radikaalisti niin itseensä kuin elämään. Minulta tämä tämä kokemus puuttuu. Se joko odottaa minua vielä, tai sitten olen aina kävellyt silmät auki. Voihan tietysti myös olla, etten sitä koskaan tule kohtaamaan.

“Sopisit opettajaksi” -lause on jäänyt mieleen kouluajoiltani. Sen kuulin useammalta opettajalta, ja totta puhuakseni, pidin sitä aina mahdollisena vaihtoehtona. Unelmani oli kuitenkin saavuttaa menestys kirjailijana – aiheiden parissa, jotka sydämessäni paloivat.

Lukion jälkeen hain Helsingin Yliopistoon lukemaan egyptologiaa. Mutta aika ei ollut kypsä. Minä en ollut kypsä. Matkani jatkui läpi mielenkiintoisten työpaikkojen ja vapaa-aikana kulutettujen kirjojen, ja on pikkuhiljaa johtanut siihen pisteeseen missä nyt olen.

YouTube tarjosi minulle mahdollisuuden tehdä juuri minunlaistani sisältöä. Se on täydellinen kanava pääni tuotoksille, ja toivon, että siitä hyötyvät myös muut. Sillä itseni lisäksi, teen tätä teille. Niille uskaliaille, jotka Myytinkertojien pariin erehdyitte. Let’s do Epic shit.